Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man bygger Ramper Auto Service

Genomföra regelbunden service på din bil är viktigt att hålla den igång under en lång tid. Att kunna krypa under bilen för att komma åt mekanismerna och delar nedanför det är ett stort hinder för gör-det-själv fordonsunderhåll. Gör uppgifter som sträcker sig från att ersätta en styrmekanism för oljebyten lättare genom att lyfta upp bilen på ramper bilverkstäder du kan bygga själv. Saker du behöver Sida 2 järnvägsslipers
Måttband
Marker
Rak kant
Chainsaw
trälim
Drill
Skruvar
Visa mer Instruktioner
1

Placera en järnväg binda upp på sidan med den smala änden vänd mot dig. Mät 8 inches från nedre hörnet till mitten. Markera platsen med en markör. Använda rak rita en rak linje från märket till den intilliggande nedre hörnet. Linjen bör skapa en triangulär form. Upprepa detta steg på den andra järnvägen slips.
2

Använd en motorsåg för att skära ut den triangulära formen. Detta är den pjäs som du kommer att använda som en ramp.
3

Skär två 3-tums kilar ur den extra bitar av järnvägen slips med din motorsåg. Använd dessa två stycken som proppar för din auto ramp.
4

Limma varje propp till framför rampen. När du kör upp på rampen, dessa proppar hjälpa dig att veta var du ska vila ditt fordon. Borra propparna på plats med skruvar så att de inte rör sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75641.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.