Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Snap på Wrench Automotive Verktyg

Snap-on Tools har länge varit en förstås stöttepelare leverantör av professionella mekaniker garage, med tanke på företagets breda utbud av verktyg val. Från hundratals handverktyg till pneumatiska och automatiserade sådana, producerar företaget konsekvent en kvalitetsprodukt. Detta är viktigt eftersom mycket av arbetet mekaniker utför regelbundet skulle bryta hem verktyg snabbt. Tillverkas för betydande hårdare arbetsbelastning än normalt förväntas med verktyg konsument betyg, Snap-on verktyg för fordonsindustrin arbete har funnits i 90 år, med Hylsnyckel, hylsor, skiftnycklar och skruvmejslar som utgör grundläggande bröd-och-smör av valen. Historia

Snap-on fordonsindustrin verktyg, tillsammans med dess allmänna produktlinje, först kom ut på marknaden i början av 1920-talet. Den ursprungliga produktlinje fokuserar på grundläggande nycklar med utbytbara hylsor. Före denna tid, hade verktygen har inte en sådan flexibilitet, och vad du köpte bara arbetat i termer av en funktion och en storlek. Som ett resultat, behövs en mekaniker typiskt en massa av formade verktyg för olika arbete storlekar. Använda dörr-till-dörr försäljare tillvägagångssätt, var Snap-on ett tidigt innovater besöker mekaniker butiker och visar sitt värde verktyget produkten på golvet. Denna immediatey skapat en växande boom drivs av ivriga kunder.
Dagens Automotive Tools

Snap-on verktyg idag levererar fortfarande via en välfylld återförsäljare van precis som de började på 1950-talet. Återigen ligger tyngdpunkten på omedelbar bevis på verktygets värde på verkstadsgolvet. Verktyg omfattar idag hand versioner, diagnostiska måttenheter samt makt eller automatiserade verktyg (elektriska och pneumatiska). Snap-on har också förgrenat sin verktyget linje i mjukvara och reparations databashantering.
Handverktyg

handverktyg fortfarande liknar de grundläggande kategorier av 1920: skruvmejslar, skiftnycklar och uttag. Dessutom, Snap-on ger också ett brett sortiment av bil-specifika verktyg som specialitet verktyg, punsch och mejslar, specialiserade hammare, stora och små spett, och massor av versioner av tång för ett brett utbud av arbetstillfällen. För motorns arbete, ger Snap-on ett brett sortiment av lager och OLJETÄTNING och uppsättningar borttagning, kolv arbetsredskap, bussning och fjädring-specifika verktyg, och svarvar specialbutiker och skärande verktyg för tillverkning.
Power Tools

Snap-on elverktyg kommer i två kategorier: elektriska och pneumatiska. Dessa enheter tenderar att vara för tung och kraftfulla applikationer. Urvalet är slående mutterdragare, luft borrar, pneumatiska Hylsnyckel, verktyg hammare och många typer av tillverkning verktyg (slipmaskiner, fräsar, polering och slag).
Automotive Verktygsförvaring
< p> Med det stora utbudet av verktyg att välja mellan, kommer mekaniker snabbt hitta ett behov av lagring för att se till att verktygen är säkra och inte gå vilse. Snap-on: s val ger för lagringsenheter allt från rullande lådor till full storlek garderob lagring, varvid alla låsbara behov. Ännu viktigare, de minnen är starkare än detaljhandeln klass, så de inte spänne under verktygets vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75372.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.