Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hitta Om en LED Bakljus Meets Department of Transportation Standards

En av de viktigaste svårigheterna i bil modifiering och reparation är att se till att din bil är "Street Legal" - som den uppfyller alla normer och föreskrifter för bilar genomförs och verkställs av US Department of Transportation. Även en icke-standard baklykta kan betyda att din bil kan tas ur trafik. Med noggrann undersökning, dock garanterar din LED bakljus möter statliga normer är en enkel process. Saker du behöver
Department of Transportation Standard 108
Utskrift av relevanta statliga riktlinjer
Visa fler instruktioner
1

Gå till en bildelar butik och undersöka baklykta du vill installera. Förpackningen ska vara tydligt märkt om bakljuset är godkänd av den federala Department of Transportation. Också granska det för tecken på att det är en förfalskning del, sådana tecken inkluderar felstavningar på förpackningen, dålig grammatik och felaktig kontaktinformation för företaget. Om du hittar tecken på en förfalskad del, eller inga tecken på DOT godkännande, antar att det inte är godkänt och undersöka andra märken tills du hittar en som är DOT-godkända och har inga tecken på förfalskning.
2

Undersök specifikationerna för bakljuset och jämföra dem med din statens specifikationer för bakljus. Även om det är troligt att regeringen och staten har mycket liknande krav, kan det vara subtila skillnader som kan diskvalificera ljuset. Om möjligt, be att få se en demonstration modell av en del, eller fråga om det finns bilar i butiken med denna baklykta redan installerat så att du kan se den i aktion.
3

Installera bakljuset, och sedan testa den för att se till att den presterar både federala och statliga normer. Vrid ratten i riktningen dit signalerar in för att se om den stängs av. Tid ljuset så att den inte blinkar för snabbt, vilket kan vara en säkerhetsrisk för epileptiska förare. Se till att ljuset tänds och släcks smidigt med användningen av blinkers, och att det har varit kopplad till blinkers på instrumentbrädan. Titta på ljuset på natten och se till att det är ljust nog att ses men inte stark nog att blända andra förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72251.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.