Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man kan stoppa en läcka i en vattenpump Seal

Vattenpumpen tätning förhindrar vatten och frostskyddsmedel läcker ut och överhettning din fordonets motor. Enligt AA1Car, är de flesta vattenpumpar för att gå 100.000 miles eller mer, men det är inte ovanligt att se läckage uppstår efter 50.000 eller 60.000 miles. Byta hela vattenpumpen är ofta nödvändigt för att sätta stopp för tätningen läcker. Saker du behöver
Stop-läcka jämförelsetjänsten Vattenpump
Repair manual
mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Häll flytande radiator /vattenpump stop-läcka produkt, såsom Bar Liquid Radiator Stop Leak, in i bilens kylare. Radiatorn är oftast placerad på framsidan av motorn. Den flytande stop-läcka produkten hälls i kylaren kommer att tillfalla vattenpumpen tätningen och eventuellt täta eller bromsa läckan. Se till att kylaren inte är varm, och fordonet är igång innan du häller lösningen i din radiator. Stop-läcka produkter är inte en permanent lösning och kommer endast att fungera som en temporär fix.
2

Ersätt hela vattenpumpen. Du måste känna bilens exakta märke, modell, år och motortyp för att köpa rätt vattenpump för ditt fordon.
3

Hitta eller köpa din specifika bilens reparationshandbok. Eftersom varje fordon är annorlunda, behöver du bilens specifika reparationshandbok att framgångsrikt byta vattenpumpen. Den reparationshandbok beskriver i detalj steg för steg instruktioner om hur du byter bilens vattenpump. Du kan köpa eller hitta en reparationshandbok för din bil på bil-butiker eller på ditt lokala bibliotek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73194.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.