Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en bilantenn

Oavsett om du har en teleskopisk eller fast antenn på din bil, med tiden det kan slitas ut eller blivit böjd. En skadad eller felaktig antenn kan hindra dig från att lyssna på radio i bilen, och tar avstånd från bilens totala utseende. Ta bort bilens antenn är en enkel process. Saker du behöver
Skruvmejsel
ren trasa
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
Hur man tar bort en bilantenn
1

Lokalisera koaxial kabel som går från antennen på baksidan av radion bakom instrumentbrädan och kontrollera om det finns en förlängningskabel eller om det är en kabel som kör hela längden. Om det är en förlängning, dra ur kabeln vid förlängning kopplingen. Om det är en kabel, dra koaxialkabeln från baksidan av radion.
2

Placera en ren trasa runt antennen för att skydda ytan på bilen och använda en skruvmejsel för att försiktigt lyfta gummi Genomföring från runt läppen av antennen. Bänd gummit loss och ta bort det av antennen.
3

Lossa skruvarna på antennmonteringen med en skruvmejsel och lyft fästet bort från fordonets yta. Titta under instrumentbrädan på insidan under passagerarsidan av bilen för att lokalisera där antennen är monterad på bilen.
4

Lossa sockeln som håller antennen till fordonets ram med en skiftnyckel. Har någon hålla antennen på utsidan av bilen när du lossar uttaget för att hålla den från att falla och skada lacken på bilen.
5

Skjut uttaget ur koaxialkabel och ta sedan bort antennen från bilen genom att dra koaxialkabeln genom hålet i bilens ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71129.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.