Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Packning i insugsröret Problem

Bilmotorer förlitar sig på rätt blandning av luft och bränsle för att prestera på topp . En komponent i motorn , insugningsröret , hjälper till med denna blandning process , men kan ha problem med läckage från insugningsröret packning . Funktion

ett insugningsrör packningen tätar de två delarna av intaget grenrörsenheten tillsammans för att hålla luften och bränsleblandningen från att läcka ut . Insugningsröret själv distribuerar denna blandning till motorns cylindrar för förbränning .
Överväganden

packning i insugsröret problem uppstår när motorn åldras . Nuvarande dag Stock packningar är tillverkade av nylon - fyllda plastbärare , vilket kan varp från ständig förändring av lufttrycket och värme i insugningsröret kropp under loppet av ett fordons livslängd . Om en packning misslyckas , kan det finnas synligt läckage och en uppenbar minskning av motorns prestanda .
Förebygga och lösa

Många eftermarknaden intag packningar grenrör tillverkas med aluminerad organ stålbärare att stötta upp integritet packningen . Tänk på att det åtdragning av förgreningsaggregatet runt packningen bör övervakas för att se till att packningen är ordentligt åtdragna , men inte kläms .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74530.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.