Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man återställer varningslampan på en 2005 Jeep Grand Cherokee Laredo

En varningslampa kan återställas och avstängt i din 2005 Jeep Grand Cherokee Laredo. Den omborddiagnos dator får felkoder från sensorer placerade över hela fordonet. Det finns olika typer av varningslampor i Laredo, inklusive de för det låsningsfria bromssystemet, motorn och den kompletterande fasthållningsanordningen. Oavsett varningslampa, kan du snabbt och enkelt återställa ljuset själv direkt från ditt hem garage hjälp av ett verktyg som kan köpas från din lokala bildelar återförsäljare. Saker du behöver
kod scanner
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hitta en port under instrumentbrädan på förarsidan. Undersök hamnen för att se till att det är samma storlek och form som streckkodsläsare kontakten. Anslut streckkodsläsare i porten. Den Laredo batteri kommer automatiskt att slå på skannern.
2

Undersök menyn på koden skannern. Det kommer att visa felkoder motsvarande varningslampor på din instrumentpanel. Koppla koden skannern.
3

Fixa problemet eller utför underhåll som genererade koden.
4

Sätt tillbaka skannern i hamnen. Leta efter "Delete" eller "Radera"-knappen på framsidan av skannern. Om det inte finns någon, bläddra igenom menyn med piltangenterna. Välj "Radera Codes"-funktion. Vänta på huvudmenyn för att gå tillbaka.
5

Sätt nyckeln i tändningslåset och starta motorn. Undersök instrumentpanelen för att kontrollera att varningslampan har släckts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73075.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.