Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Wire en bränslepump på en 1984 Nissan 300 ZX

Nissan 300ZX är en sportbil tillverkad av Nissan 1984-1996 i USA. Den 1984 Nissan 300ZX har en 6-cylindrig 3,0-liters motor, och vissa modeller har turbomotorer. Alla versioner av denna fordonsanvändning bränsleinsprutning, vilket kräver en högt trycksatt bränslesystem. Bränslepumpen i 1984 Nissan 300ZX är inom bränsletanken, så du måste ta bort den för att installera bränslepumpen. Saker du behöver
Slang
Bensin container
Hylsnyckelsats
Jack står
Hammer och mässingsdorn
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn och koppla bränslepumpens relä i säkringsboxen. Vänta tills motorn till stall, och försöker starta motorn ytterligare tre gånger för att säkerställa att du har helt lättad trycket i bränslesystemet. Slå av tändningen.
2

lossa de elektriska kontakterna för bränslemätare och bränslepump i bagageluckan. Placera en slang in i bränsletankens påfyllningsrör och hävert så mycket bränsle som möjligt i en bensindunk.
3

Lossa ringen för Bränslepåfyllningsöppning på bränsletanken med en sockel skiftnyckel, och ta bort den högra bakhjulet. Koppla skydden för röret tanklock beskyddare och bränsleledningar till bränsletanken.
4

Support bränsletanken med pallbockar och lossa bultarna för spännbanden på bränsletanken. Koppla ur bränsletanken och ta bort den från bilen.
5

Vrid låsringen för bränslepumpen moturs med en hammare och mässingsdorn. Ta bort låsringen och lyft bränslepumpen ur bränsletanken.
6

Installera den nya bränslepumpen genom att utföra steg två genom fem i omvänd ordning. Byt anslutningshållare i säkringsskåpet och fylla bränsletanken. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74392.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.