Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar främre strålkastare på en 2006 Ford Focus ZX4

2006 Ford Focus ZX4 använder en sammansatt halogen strålkastare. Dessa strålkastare håller längre och bränna ljusare än de äldre förseglade strålkastarna balkenheten på äldre fordon. Den sammansatta strålkastaren på Focus ZX4 funktioner både hög-och låg-beam i enda dubbel glödlampa: en per förare och passagerarsidan. Ge dig själv gott om tid och byta strålkastare i ett väl upplyst område om du aldrig har gjort det förut. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Latexhandskar
9007 ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och stötta upp.
Sida 2

Leta kvarhållande domkraftsskruv längst upp i mitten av den bakre kanten av strålkastare montering. Avlägsna domkraftsskruv med en Phillips skruvmejsel.
3

Lokalisera de två nedre klämmorna på vardera sidan av strålkastare montering på botten. De är parallellt med domkraftsskruv. Placera en lång platt skruvmejsel på de plastclips och tryck försiktigt ner dem för att frigöra dem från kvarhållningsflikama. Lossa båda ändarna av strålkastare församling.
4

Vicka på pannlampan framåt, var försiktig så du inte repar linsen av församling eller färgen på framskärm och stötfångaren.
5

Stöd pannlampan på kanten av stötfångaren bort då plattan strålkastare locket. Tryck inåt på flikarna för att frigöra täckplattan.
6

Lossa kablaget genom att försiktigt lyfta upp flikarna i sele kontakten och dra ut den ur låset strålkastare uttaget.

7

Vrid strålkastarens kvarhållningskragen moturs 1/3 varv för att passa in flikarna och spåren i kragen och strålkastare montering resp. Dra kragen och glödlampan ut från baksidan av enheten. Släng den gamla glödlampan.
8

Sätt på ett par latexhandskar innan du hanterar den nya 9007 ersättningslampa. Sätt in glödlampan i kvarhållningskragen och passa in flikarna och spåren i kragen och montering, vrid kragen 1/3 av ett varv medsols för att låsa den på plats.
9

Anslut kablaget kontakten i uttaget på strålkastaren. Testa strålkastare innan återmontering resten av strålkastare montering. Stäng av strålkastarna innan återmontering av strålkastare församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71894.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.