Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort dörrpanelen Från en 2004 Chevy Cavalier

Borttagning av inre dörrpanelen på 2004 Chevy Cavalier gör att du kan komma åt insidan av dörren. Arbeta innanför dörren på komponenterna finns där kan vara svårt, men om du behöver byta eller reparera en komponent, är detta det enda sättet att få till det. Det finns även högtalare i framdörrarna bakom dörrpanelerna och om du vill uppgradera dem, har panelen att lossna. Borttagning av panelen är inte svårt, men kan vara lite tidskrävande att slutföra. Saker du behöver
Window-vev Tool Review Flat skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till din Cavalier och rulle fönstret hela vägen ner. På modeller med manuell fönster, ta bort fönster-vev klämmorna bakifrån veven med ett fönster-vev verktyg genom att trycka på verktyget in bakom handtaget och driver stoppbygeln från axeln. Dra veven rakt av regulatorn axeln när klippet är på baksidan av handtaget.
2

Bänd makten fönstret byta ut dörren panel med en skruvmejsel på modeller med fönsterhissarna. Tryck in låsspärren på elektriska kontakten och dra den utanför fönstret switch. Ställ omkopplaren åt sidan för nu.
3

Bänd makt dörrlås byta ut dörren panel med en skruvmejsel och tryck ner låsspärren på den elektriska kontakten. Dra kontakten från dörrlåset och ställ den åt sidan. Var försiktig så att du inte repar dörrpanelen när bända de två uppsättningarna av växlar ut.
4

Leta dörren-panelen fästskruvar runt den nedre halvan av panelen. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Leta fästskruven på basen av armstödet och ta bort det med en stjärnskruvmejsel.
5

Lyft luckan en aning och dra ut den och bort från dörren. Ställ panelen åt sidan på en säker plats medan du slutföra det arbete som behövs på dörren så att panelen inte repas eller skadas på annat sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72163.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.