Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur ändrar jag bränslepump på en 1988 Ford F-250 pickup?

Ford F-serien är en linje av full-size pickup lastbilar som har varit i kontinuerlig produktion sedan 1948. F-beteckning indikerar att fordonet har en F-style kropp, och 250 beteckning betyder att det är en 3/4-ton pickup. De 1988 Ford F250 pickup har en mängd olika motorer, vanligtvis en 8-cylindrig 5.8L motor eller en 8-cylindrig 7.5L motor. Alla versioner av 1988 F250 använda ett lågt tryck bränslepump monterad på bränsletanken. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Tryckmätare T80L-9974-A
Bensin container
Sifon slang
träpinne och hammare
butik trasa
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln på batteriets minuspol med en hylsnyckel och lossa locket på bränsletanken. Avlägsna ventilhatten för bränslet tryckbegränsningsventil på bränsleledningen. Anslut tryckmätare T80L-9974-A till ventilen och öppna mätaren för att avlasta trycket i bränslesystemet. Ta bort tryckmätaren och sätt tillbaka ventilhatten.
2

Sifon bränslet från bränsletanken till en bensin behållare med hävert slang. Koppla den elektriska ledningar för bränslemätare sändande enhet tråd. Loss bränsleledningen och luftutsläppande röret från bränsletanken. Lossa klämman för påfyllningsröret på bränsletanken, och koppla ur påfyllningsröret. Ta monteringsmuttrarna på bränsletankens spännband, och ta bort bränsletanken från fordonet.
3

Lossa elkontakten från bränslepumpen montering och rengör ytan av bränslet tank runt bränslepumpen församling med en trasa. Koppla bränsleledningarna från bränslepumpen montering. Vrid låsringen på bränslepumpen församling moturs med en träpinne och hammare, och ta bort låsringen. Dra montering bränslepumpen ur bränsletanken, och kassera packningen på bränsletanken.
4

Montera en ny packning i spåret på bränsletanken, och placera den nya församlingen bränslepumpen in bränsletanken. Fäst låsringen till bränslepumpen montering och vrid det medurs med hammaren och träpinne tills låsringen stoppar mot ringen fliken.
5

Anslut bränsleledningarna och elektrisk anslutning till bränslet pumpenheten. Montera bränsletanken och dra åt muttrarna på bränsletankens spännband till 30 ft-lbs. med en momentnyckel. Fyll bränsletanken med bränsle, och anslut kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74254.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.