Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en Harley-Davidson Softail bensintank

Den populära Harley-Davidson Softail modellen har ett varaktigt bensintank, men exponering för extrema väderförhållanden kan orsaka läckage eller andra fel. Om du märker att din bränslenivå faller för snabbt medan du kör, måste du byta bensintanken. Hellre än att ta din Softail till butiken för att få en ny tank installerad, kan du göra jobbet själv rätt hemma. Du kan köpa en ny Softail tank på din lokala Harley återförsäljare eller en bildelar butik. Saker du behöver
Open-end Tång skiftnyckel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla din Softail batteri genom att ta bort kabeln från batteripolen. Leta bränslekranen och växla till "Off".
2

Lokalisera förgasaren och bränsle linje som löper från det att bränsletanken. Koppla loss bränsleledningen från tanken, men lämna den ansluten till förgasaren för att förhindra kontaminering. Addera 3

Ta bort alla skruvar som håller fast sitsen på din Softail. Se till att ta bort huvudsätet bulten som sitter under den främre delen av sitsen. När du har tagit bort alla seat-monterings bultar, dra sitsen av motorcykeln för att ge dig tillgång till bensintanken.
4

Ta bort skruvarna som håller fast bensintanken till kroppen av cykel. Dessa skruvar löper längs hela omkretsen av tanken. Lyft försiktigt tanken ut för att inte spilla något bränsle.
5

Installera den nya tanken i stället för den gamla och fäst det med skruvarna längs dess omkrets. Sätt tillbaka stolen till Softail och fäst det med bultarna.
6

Anslut bränsleledningen till den nya tanken. Vrid bränslekranen tillbaka till "On" läge och anslut batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74811.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.