Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hjälp behövs Med en Paintless Dent Repair

Paintless buckla reparation (PDR) är avlägsnandet av stötar och märken från ett motorfordon kropp genom olika tekniker. De tekniker som används i paintless buckla reparation inte kräver målning efter att buckla korrigeras. Om färgen var skadad vid den tidpunkt då buckla inträffat, är paintless buckla reparation inte är möjlig. Den buckla ännu kan rättas till, men ett paint jobb kommer att krävas för att slutföra reparationen. Detta är känt som "skjut för att måla". Paintless buckla reparation används ofta för att korrigera bucklor som orsakats av smärre skador såsom hagel skador och stötar dörr. Saker du behöver
Paintless buckla avlägsnande kit
Handduk
Torr Training Ice
(tillval) Review, Professional paintless buckla borttagning verktyg (tillval) katalog fluorescerande ljus (tillval) katalog
Visa Fler Instruktioner
en

ta bort en liten buckla med en användning av lim och en buckla dragande flik. Flera företag säljer paintless byggsatser buckla reparation som innefattar en limpistol med limstift och en buckla dra flik med tillbehör. Köp ett kit på nätet eller via din lokala auto leverans butik. Limma en buckla dra fliken till centrum veck av buckla. Sug bron till bilen över buckla så att buckla drar fliken ansluts genom mitten av bron. Skruv av vridratten på den andra änden av den dragande fliken. Fortsätt att vrida ratten, långsamt, tills buckla hoppar ut. Avlägsna eventuellt lim som fastnar på bilen med tvättsprit.
2

Linda en liten tegelsten av torris i en butik handduk och försiktigt tillämpa den på hagelskador. Långsamt gnugga över och runt buckla i flera minuter tills buckla hoppar ut. Denna process kan ta en stund, och rekommenderas inte för bucklor större då storleken på ett kvartal. Använd skyddshandskar vid hantering av torris eftersom det kan bränna huden. Lämna bilen i skuggan eller en kyld garage för minst hälften av dagen när du har tagit bort den buckla. Att ta bilen ut i solen eller värmen alltför snabbt kan orsaka buckla att återvända.
3

Kontakta en lokal PDR företag att ha din buckla bort om du har en medelstor till stor buckla. För bucklor denna storlek, har du bara en chans att få det rätt och behöver en professionell för att säkerställa att det görs rätt.
4

Delta i en kort kurs i yrkes paintless buckla reparation. Institut som Superior Auto Institute och M & M Utbildningar erbjudande som kan slutföras inom några veckor. Du kommer att få massor av praktisk erfarenhet samt tillgång till några av de bästa verktygen Dent Removal tillgängliga. Den information som erbjuds genom dessa kurser kommer att ge dig en förståelse för de olika typerna av bucklor samt tekniker för att ta bort dem.
5

Skaffa en professionell kit buckla borttagning och börja träna. Kit kan köpas via online-återförsäljare och träningsanläggningar. Kontrollera att kitet levereras med en dörr set, en pry set och tråd set. Du behöver också en kulhammare och en gummi tippas kröning verktyg, ett fönster kil och ett verktyg hävstång rem.
6

Köp ett fluorescerande ljus som kommer att skjuta skuggor på ytan av en bil. De linjer och skuggor som skapas av ljus kan användas för att få bättre insikt i konturen av buckla och om det finns några punkter som är kröning eller trycksatt. Detta verktyg är absolut nödvändigt i ett framgångsrikt och professionellt slutföra en PDR.
7

Fråga en lokal bärgning gård om du kan träna bort bucklor på sina bilar eller hitta dig själv en praktik bil och praxis om du planerar att använda din kunskap om PDR för företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72628.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.