Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1997 Pontiac Grand Am Camber Specifikationer

Camber är mätningen av planet för framhjulet och dess förhållande till planet för marken mätt i grader av vinkeln. Om de två ytorna är vinkelräta, har fordonet 0 grader camber. Om planet av hjulens tips utåt har vehikelpositiv camber, och negativa betyder det tips inåt. Camber är en av anpassning vinklar Grand Am, och är tillämplig på både fram-och bakhjulen. Uppskov Detaljer

1997 Pontiac Grand Am har ett McPhereson systemet strut suspension. Detta är ett system där den nedre delen av styrspindeln stöds och hålls på plats av den undre styrarmen och den övre delen av styrspindeln stöds av stagenheten. Den staganordning består av en stöt och en spiralfjäder som tjänar den dubbla rollen att stödja vikten av fordonet och dämpning överdriven fjädring studs.
Front Camber Specifikationer

Specifikationerna för framhjul camber för 1997 Grand Prix är mellan -1,15 och 0,35 grader. Varje mätning mellan dessa två tal är acceptabelt och bör resultera i god däckslitage och köregenskaper så länge som de andra vinklarna är rätt inställda. Den ideala mätningen är -0.40 grader camber.
Rear Camber Specifikationer

bakhjulsdrift camber specifikationer är mellan -1,0 grader och 1,0 grader. Bakhjulen får en större variation i de acceptabla mätningar eftersom deras roll för att vända är inte lika uttalad. Helst mätningen bör vara i centrum av området, eller så nära 0 grader som möjligt. Addera Cross Camber Specifikationer

Cross camber är skillnaden i camber mellan både vänster och höger sida. Detta skulle göra det möjligt för vänster hjul att ha en svag positiv camber och höger hjul att ha en negativ camber. De tvärgående camber specifikationerna för framhjulen är mellan -1,0 grader och 1,0 grader. Du kan variera korset camber för att kompensera för fordon drar så behövs så länge du håller dig inom specifikationerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74253.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.