Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Justera Idle blandningen på en Holley Carb

Justera tomgång blandning av din Holley förgasare är en viktig procedur i motorns drift. Korrekt justering av förgasaren kan förbättra ditt bränsle körsträcka samt hålla motorn igång mer effektivt. Justera de två tomgång blandning skruvar Holley förgasare tar bara några minuter och kräver bara ett par verktyg. Spara tid och pengar det tar att besöka en mekaniker genom att justera förgasaren själv. Saker du behöver
Skruvmejsel
Vakuummätare slang
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två lediga mixture skruvarna (en på varje sida) av Holley förgasare och vrid båda skruvarna försiktigt moturs med en skruvmejsel tills de bottnar och du känner motstånd. Dra inte åt de overksamma skruvar.
2

Vrid båda skruvarna en och en fjärdedel roterar medurs med en skruvmejsel för att hitta den tomgång justeringen startpunkten. Starta motorn och låt den värmas upp i cirka fem minuter. Addera 3

Demontera slangen gummiutsugring från metallen vakuum porten på sidan av förgasaren och fäst slangen vakuummätaren till slutet av porten. Har någon plats i bilen i växel och håll den stilla medan du justerar tomgång blandning skruvar.
4

Vänd tomgång skruvarna ett kvarts varv medsols i taget i sekvens med en skruvmejsel tills du har de högsta vakuum avläsningar för både tomgång blandning skruvar. Sätt bilen i parken och låt den gå på tomgång.
5

Upprepa proceduren i steg 4, justera tomgång mixture skruvarna med en skruvmejsel medan fordonet är i parken, tills du får den högsta vakuum avläsningar. Ta vakuummätaren från förgasaren vakuumport och sätt tillbaka vakuumslangen till hamnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73682.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.