Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Lösningar för Transmission Slipping

Som bilar ålder under åren, har de hörbara och ibland visuella tecken på att visa det. Ett av dessa tecken är en halka växellåda. Men även detta kan hända ganska nyare bilar om vissa problem uppstår. Att ta bilen till en mekaniker verkar vara det självklara beslutet, men att betala för att mekaniker att fixa ett problem som kan eller inte kan vara fel på bilen är en annan historia. Diagnostisera problem
p Det finns ingen väg runt det, som ersätter en sändning är ett dyrt alternativ, kostar $ 2.000 eller mer. Men först måste det exakta problemet diagnostiseras. Det är där ägaren skulle ta bilen till närmaste fordonsdelar eller serviceverkstad. Många idag kommer krok bilen upp till sin diagnos datasystem och lokalisera problemet gratis om bilens återförsäljare kommer inte.
Transmission Reparationer
p Om i själva verket något är fel med överföringen, som ersätter det förmodligen skulle vara alltför drastiskt, eftersom en halka växellåda kan innebära endast mindre underhåll. Hur mycket underhåll som behöver göras beror på ålder och körsträcka på bilen. Om det fortfarande är under 80.000 miles, då är det rekommenderat att transmissionsolja och interna filtret bytas var 25.000 miles. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i fler transmission problem senare i bilens liv. Om bilen har körts mer än 80.000 miles och transmissionen slirar eller det är att flytta oförutsägbart, då råd från en specialist kan behövas. I detta fall bör ett byte transmissionsolja vara ett dåligt beslut. Eftersom fluiden har stannat kvar i bilen för en så lång tidsperiod, är det upprätthålla bilen till en viss punkt och bibehålla friktionen inuti växellådan. Byte av vätskan kan bara leda till att överföringen att glida ännu mer.
Byta Transmission
p Om bilen har kommit till en viss punkt att överföringen inte längre dra sin vikt, kan det behöva bytas ut. Men du kan inte köpa en ny växellåda. Transmissioner byggs i fabrik och monteras i fordon. Alternativen är att återskapa den ursprungliga sändningen eller köpa en begagnad växellåda. Ombyggnad av överföring kan variera mycket i pris, baserat på året, märke och modell av bilen och den typ av överföring. Köpa en begagnad växellåda kan vara problematiskt. Det finns en chans att transmissionen kanske inte fungerar alls för bilen. Men för kostnaden för att köpa en begagnad växellåda som har suttit i skroten för år, kan det vara värt gamble.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74222.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.