Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Skaffa ett förlorat 1998 Audi A4 Radio Code

Audi skapade radion i en 1998 A4 med säkerhet i åtanke. Radion har en inbyggd anti-stöld system som låser ut radion fungerar när det förlorar batterikraft. Denna förlust av makt kan orsakas av en frånkopplad batteri, defekt batteri eller helt enkelt ett batteri med en låg avgift. Oavsett orsaken till förlust av makt, är en säkerhetskod som krävs för att återställa radion till normal funktion. Om du har förlorat din radio kod, måste du samla in viss information och besöka din lokala Audi återförsäljare för att få en ny radio-koden. Saker du behöver
Vehicle titel
Batteripolen skiftnyckel
Radio borttagning verktyg
Folder
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
1

Hitta din titel motorfordon eller registrering och lägga den i en mapp som du kan ta till generalagenten. Detta har din 17-karaktär VIN på det och visar att du äger bilen.
2

Koppla bort den negativa batteripolen på batteriet, använder ett batteri terminal skiftnyckel.

3

in båda specialverktyg radio borttagning i de främre spåren på radion trycker ner dem tills de lossnar radion kvarhållningsflikar. Grip både specialverktyg och dra ut radion i instrumentpanelen.
4

Titta på toppen eller baksidan av radion för ett serienummer. Skriv ner detta antal på ett papper och lägga den i mappen med bilens registreringsnummer.
5

Tryck låsflikarna på baksidan av radion för att ta bort de verktyg, sedan ställa in radion tillbaka i instrumentbrädan och tryck den på plats tills den är jäms med instrumentbrädan och du hör låsflikarna ingrepp.
6

Anslut den negativa batteripolen. Res till din lokala Audi återförsäljare och besöka serviceavdelningen. Berätta för dem att du behöver en kod för radion. Vänta medan de åt säkerheten databasen på sin dator, och sedan ge ditt VIN och ägarbevis tillsammans med din radio serienummer. De kommer att lämna denna information i systemet för att få din radio kod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75865.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.