Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en strålkastare på en 2003 Honda Civic

Byta ut en trasig glödlampa på 2003 Honda Civic kräver inga verktyg eller sakkunskap. Referens din instruktionsbok för specifika reservlampor din bil behöver. Saker du behöver
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Ta makten reservoar steering fluid genom att dra upp den ur hållaren. Ställ behållaren på ett stabilt underlag för att förhindra att vätskan rinner ut. Detta steg är endast nödvändigt på förarsidan strålkastare.
2

Leta lampan och ansluten kontakt på baksidan. Ta ut den elektriska kontakten genom att trycka på sidorna av kontakten och dra rakt bakåt.
3

Avlägsna förseglingen strålkastare vädret genom att dra i fliken längst upp på strålkastaren inneslutningen.

4

Lossa glödlampan behålla tråden genom att placera klippet och dra den nedåt och bort från glödlampan. Dra ut glödlampan ur strålkastare församling.
5

Sätt i den nya lampan i pannlampan. Se till att lampan är korrekt inriktad med skårorna i strålkastaren. Sväng stoppbygeln upp på lampan, säkra den på plats.
6

Byt tätningslisten genom att sätta den på sockeln med ordet "Top" uppåt. Se till att tätningen sitter ordentligt genom att köra handen runt kanten på vädret förseglingen. Underlåtenhet att sittplats tätningen helt kommer att tillåta vatten i inneslutningen och orsaka skador.
7

Anslut stickproppen till den nya lampan genom att skjuta den rakt på. För att verifiera korrekt fastsättning av den elektriska kontakten, slå på strålkastarna och observera att båda strålkastarna arbete.
8

tillbaka behållaren servostyrning på förarsidan och stäng huven.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72962.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.