Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1998 Suzuki Esteem Komponenter till bränslesystem

I 1998 års Suzuki Esteem var en ekonomisk kompakt bil --- tillgängligt som en sedan eller en kombi --- erbjuda rimliga utrymme och pragmatism. Den Esteem hade en diskret generisk design, men det erbjuds en fast 1.6L, in-line, 4-cylindrig motor som kan leverera 95 hästkrafter. Med sin lätta 2,250 pund tjänstevikt, postade Esteem mycket respektabla siffror bränsleekonomi på 37 miles per gallon på motorvägen och 30 miles per gallon i staden. Bränslepump

Esteem är elektroniskt styrd bränslepump ligger i bensintanken. Som namnet antyder, är dess funktion att pumpa gas genom bränsleledningarna till motorrummet.
Bränsletrycksregulator

bränsletrycksregulator, placerad under huven , ansvarar för matning av bränsle direkt till insprutarna vid rätt tryck. Detta styrs av den elektroniska styrenheten --- eller ECU --- och är baserad på flera parametrar, inklusive förarens gaspådrag input och varv per minut. Tillsynsmyndigheten ska vara i gott skick, så att inte mata in bränsle i motorn vid rätt tryck kan orsaka allvarliga problem, såsom back-bränning eller detonation orsakas av felaktig förhållandet mellan luft och bränsle.

Insprutningsmunstycken

Esteem är utrustad med fyra små bränslespridare, var ansvariga för att tillhandahålla bränsle till förbränningskammaren. Injektorerna styrs också av ECU, som instruerar injektorerna när och hur länge för att frigöra bränsle. Injektionsmissbrukare måste vara fri från avlagringar eller föroreningar att fungera effektivt.
Bränslefilter

bränslefiltret skärmarna ut något främmande föremål eller skräp som kan ansamlas i bränsletanken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74798.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.