Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du återställer en 1992 Toyota Engine Light

Utseendet på "Check Engine" lampan på 1992 Toyota indikerar att det finns ett problem med ditt fordons motor, avgassystem eller bränslesystem. Fordonet måste inspekteras av en kvalificerad mekaniker innan du återställer motorn ljus själv. Efter alla nödvändiga reparationer har slutförts, kommer att återställa Toyotas On-Board Diagnostics datorn stänga av ljuset kontrollera motorn. Allt du behöver är ett OBD felsökningsverktyg som läser felkoder och raderar dem från OBD dator. Saker du behöver
OBD Scan Tool Review Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta upp och öppna luckan gruppcentralen som ligger under rattstången. Använd fingrarna för att öppna den genom att dra ner på det från början.
2

Leta efter en öppen port inne i säkringen panelen som har samma form och storlek som kontakten änden på OBD genomsökningsverktyget . När du har hittat det, plugg OBD scanning-verktyget kontakten i porten.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och slå på den, men inte starta motorn. Detta kommer att driva på OBD skanning verktyg, du behöver inte slå på verktyget manuellt
4

Vänta tills displayen på OBD skanning verktyg för att läsa. "OK." Tryck på "Klar" på OBD felsökningsverktyg för att stänga av ljuset kontrollera motorn.
5

Koppla genomsökningsverktyget från hamnen och satte gruppcentralen bakstycket på plats. Stäng av bilen, vänta en minut och starta sedan motorn. Titta på kombiinstrumentet för att se till att kontrollera motorn har släckts för gott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72913.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.