Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar Starter på en Chevy 1500 Truck

Startmotorn på en Chevrolet Silverado 1500 är vad som får motorn att flytta. Slå på tändningen utlöser startmotorn --- som drar ström från batteriet --- att engagera, vrida svänghjulet och sparkar motorn i handling. När startmotorn på din Chevy går ut, kommer lastbilen startar inte och du är kvar strandsatta. Denna reparation bör ta ca 45 minuter till en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter starter
Starter mellanläggsuppsättning

Visa fler instruktioner
1

Jack upp framsidan av Silverado och fäst den på pallbockar. Kontrollera att trucken är fast på läktaren innan du kryper under den.
2

Koppla den positiva inlägget på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Detta garanterar att du inte kommer att få chockad när du kopplar startmotorn ur strömkabeln. Som en backup, även koppla den negativa polen.
3

Crawl under lastbilen och skruva isär värmeskölden, om lastbilen är utrustad med en, med 3/8-tums Ratchet och socket set.
4

Unbolt alla ledningar från startmotorn med antingen fast nyckel eller 3/8-tums Ratchet och uttag, beroende på tillgänglighet. Se till att hålla alla dina skruvar på en säker plats, du kommer att använda dem när du sätter ihop startmotorn
5

Drag ut den ena av de två skruvarna som håller startapparaten mot blocket.. Stötta starter med ena handen, och med den andra handen sakta dra den andra bulten. Startmotorn är förvånansvärt tung, men hanterbar, så inte skruva isär det utan att först stödja starter ordentligt. Ta ut ur lastbilen.
6

Bolt ersättning starter på din Chevy med 3/8-tums Ratchet och se till att eventuella shims som tidigare fanns på blocket eller starter är fortfarande där.
7

Anslut alla ledningar, sedan tillbaka värmeskölden och batterikontakter.
8

Försök att starta din Chevy. Om det börjar normalt, då jobbet är klart. Om du hör startmotorn slipning, upprepa processen och lägga mellanlägg mellan startmotorn och motorn. Detta kan ta ett par försök.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71331.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.