Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man justerar en Impact Gun

En effekt pistol är en luft verktyg som tar bort skruvar och muttrar snabbt med trycket av luft från en kompressor. Impact guns är mycket användbara för att arbeta på fordon för att ta bort envisa skruvar och muttrar. En av de vanligaste användningsområdena för en inverkan pistol är för att ta bort och ersätta muttrarna på hjulen. En effekt pistol reducerar kraftigt den tid på ett projekt i stället för att använda handverktyg. Saker du behöver
Pneumatiska verktyg olja
Visa fler instruktioner
1

aktivera luften kompressorn och låt den uppnå arbetstryck. Luftkompressorn växlar av när den är klar för användning.
2

Håll inverkan pistolen med den nedre snabbkopplingen uppåt. Squirt två eller tre droppar pneumatiska verktyg olja i kontakten.
3

tag i redskapsfästet på effekterna pistolen baktill. Dra tillbaka ringen och sätt slangen kompressor på verktyget. Fäst den andra änden av slangen till luft kompressor på samma sätt.
4

Sätt ett uttag om effekterna pistolen genom att trycka på spetsen.
5

Vrid luftflödet regulatorn om effekterna vapnet till en högre siffra och inställningen för mer makt. Om uttaget är på en bult och bulten slås inte, justera verktyget för mer vridmoment till ett högre nummer. Vrid luftflödet regulatorn till ett lägre antal och inställningen för mindre vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73895.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.