Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man gör ersättning nycklar för en 2002 Saturn

Du har förlorat eller tappat bort nycklarna till 2002 Saturn och förståeligt frustrerade . Att ersätta dem behöver inte vara en stor krångel . Eftersom Saturnus använder transponder eller " kodade " tangenter som avger en frekvens speciellt anpassade till bilens tändning , måste du beställa en uppsättning som inte kommer att bara klippa utan programmeras . En ny uppsättning är så nära som din Saturn återförsäljare eller en ansedd bil låssmed . Om du inte kan åka till en återförsäljare , kan en bil låssmed träffa dig på plats med dina nya nycklar . Instruktioner
1

Ring generalagenten och se hur mycket det kommer att ta betalt för en ny uppsättning nycklar . Nycklarna kommer att finnas i lager , klippa och sedan kodas för just din bil . När du får ett pris , gör en liten jämförelse shopping .
2

Ring en ansedd bil låssmed , företrädesvis en som rekommenderas av din bilmekaniker eller genom en notering med Better Business Bureau . En ansedd låssmed kommer högst sannolikt att ge dig en lägre offert än generalagenten .
3

Gör din beställning efter dina nycklar med en leverantör . Räkna med att det tar fyra timmar att få en uppsättning nycklar från en återförsäljare och mindre än från en bil låssmed . Om du inte kan resa till återförsäljare , är en låssmed i särklass det bästa valet eftersom han kommer att föra nyckeln till dig och testa den i din tändning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72762.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.