Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Jeep Grand Cherokee 2000 Headlight Installation

Medan vissa fordon använda enkla strålkastare till svars för både låga och höga balkar, sysselsätter 2000 Jeep Grand Cherokee separata lampor för varje per pannlampan. Som en sakfråga, varje förares och passagerarsidan pannlampan hus totalt fem lampor inuti. Ett halvljus strålkastare, ett helljus strålkastare, två lampor parkeringsplatser och en kombination markör /riktat ljus. För att komma åt och byta någon av dessa lampor kräver att du tar bort pannlampan. Saker du behöver
Ratchet och 7 mm hylsa
9006 ersättare strålkastare (halvljus) katalog 9005 ersättare strålkastare (helljus)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven till 2000 Jeep Grand Cherokee och lokalisera domkraftsskruv i bakre mitten av strålkastare montering som innehåller strålkastare som ersätts.
2

Avlägsna domkraften skruven med spärrskaft och en 7mm socket. Extrahera den långa domkraftsskruv ur sin kammare på baksidan av strålkastare montering och ställ den åt sidan.
3

Ta strålkastare montering på övre inre hörnet och den nedre yttre hörn och vicka enheten fritt att avsätta strålkastare stiften justeringsledaren. Detta kommer att kräva en viss kraft för att avsätta inriktningsstiften.
4

Reach bakom aggregatet (bifogas anslutningarna kablaget i varje strålkastare och lampa för att komma åt det använda strålkastare. Halvljus strålkastare ligger på yttre änden av enheten och helljus på den inre änden av aggregatet.
5

Koppla den blå klämman av kablaget från basen av strålkastare.
6 < p> Twist strålkastaren bas ett kvarts varv moturs för att ta bort den sammansatta strålkastaren från aggregatet.
7

Sätt den nya låga eller höga helljuset försiktigt så att inte rör vid glaset på baksidan av strålkastare montering och rikta in flikarna på den sammansatta strålkastaren till spåren i församlingen. Tryck strålkastaren inåt och sedan vrida basen medurs tills den låses på plats.
8

Anslut den blå kontakten på kabeln sele till basen av strålkastare.
9

vila pannlampan i sin hålighet och testa strålkastare för drift.
10

Rikta strålkastare stiften inrättningsledare med platser i strålkastare montering hålrum och skjut enheten på plats.
11

Byt jack skruv och dra åt den med Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72761.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.