Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur kickstarta en BMW 1100LT

Bayerische Motoren Werke, företaget som gör BMW-bilar, också tillverkar motorcyklar. BMW 1100 LT cykeln liknar en bil, i att båda fordonen använder ett batteri för att driva sina motorer. Men i fallet med en motorcykel, motorcykel proffs som de på hemsidan Cycle Underhåll rekommenderar extrem aktsamhet när starthjälp cykeln om batteriet blir urladdat, för om du gör det på fel sätt du kan steka cykeln och dess elektriska system. Instruktioner
1

Sätt din cykel nära den främre delen av din bil. Låt inte heller din cykel eller bil för att röra. Ta ut varje uppsättning nycklar och stänga både din bil och motorcykel.
2

Öppna din bil huva och ta ut din motorcykel sätet så batterierna ligga i vanlig syn.

3

Bifoga din röda startkabeln till terminalen med en positiv anslutning på ditt bilbatteri. Bifoga ditt andra röda kabeln till den positiva delen av din cykel batteri.
4

Anslut den andra bygeln till den negativa polen på din bil. Anslut den andra änden av kabeln till en metall del av din cykel, som bakaxeln.
5

Starta din BMW 1100 LT. Men hålla bilen avstängd, eftersom du kan skada den elektriska delen av fordonet om du slår på den. Ta bort alla kablar i motsatt ordning från hur du installerade dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72763.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.