Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar Djupa Bil Repor

Djupa repor i en bil är fula och kan vara öppningar för rost att utveckla, vilket leder till en mycket större och dyrare problem. Dock betyder varje repa inte en resa till auto body shop och en dyr räkning. Med rätt verktyg och lite know-how, en behörig gör-det-självare kan gå en lång väg att dölja utseendet på scratch och skydda bilen från ytterligare skador. Saker du behöver
Bättringsfärg
Clear touch-up
Sponge
Tandborste
tandpetare
vit vinäger
2000-grit sandpapper
Bil polish

Visa fler instruktioner
1

Rengör scratch med hjälp av en blandning av en del vatten och en del ättika appliceras med en svamp. Efter en inledande skurning, använd en tandborste lätt att ta bort eventuella kvardröjande smuts. Skölj med vatten.
2

Slipa repad yta. Först, blöt ett ark med 2.000-slippapper i vatten. Sedan lätt sand i en stram cirkelrörelse. Var försiktig när du gör detta för att enbart sand repad yta.
3

Repaint repan. Först köper en touch-up kit för din bil. Detta kommer att bli en multi-stegad lack. Använd en tandpetare och måla en tunn remsa av färg längs scratch. Det viktiga är att sätta på så lätt en päls som möjligt. Låt det torka i en dag. Fortsätt att lägga på ett lager färg på detta sätt varje dag tills nivån på scratch möter den omgivande icke-skadade ytan.
4

Applicera klarlack av beröring upp. Använd borsten som följde med touch-up kit och sätta på en kappa av tydlig sealer. Överlappar den omgivande ytan några inches att smälta området i.
5

Slipa försiktigt nymålade område på samma sätt som i steg två. Applicera bil polish till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72443.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.