Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Varför Är Dodge Rams Med HEMI Louder ?

HEMI -motorer är några av de mest kraftfulla bilar motorer i produktionen . Enligt vissa Dodge ägare , ibland , HEMI motorerna gör en " tickande " ljud . För det mesta , ökar ljudnivån eftersom fler miles drivs Möjliga orsaker

Vissa mekaniker har rapporterat den " tickande " ljud är normalt med Dodge Ram , och flera ägare har uppgett att de har haft någon betydande problem med sina HEMI motorer. Däremot har andra ägare ersatt spridarna , tändstift och bränsle avgassystem för att försöka sänka ljudnivån .
Överväganden

HEMI motorn är avsedd för en tung plikt arbetsbelastning . Dodge Rams med HEMI -motorer är avsedda att vara arbete lastbilar och inte lyx fordon . Motoreffekt och hållbarhet bör vara de största problemen för Ram ägare snarare än ljudnivån .
Teorier /Spekulation

Dodge Rams kommer med ljus Kontrollera motorn som vänder på om det finns ett stort problem med motorn. Om kontrollera motorn ljuset är inte på , men ljudnivån är blir ännu högre , då bullret inte stör motorns funktion . Bullret kan vara mer av ett irritationsmoment än ett mekaniskt problem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75070.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.