Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2000 Pontiac Bonneville startproblem

Den 16 februari 2004 informerade General Motors National Highway Administration Traffic Safety att det skulle påminna om vissa 2000 Bonneville Pontiacs för en fråga som orsakar förare att uppleva slår bakut om motorn inte startar när vevas . Ägare av denna modell upplever startproblem bör kontakta NHTSA att avgöra om deras fordon påverkas av denna återkallelse . Orsak

2000 Bonnevilles utrustade med 3800 V6 L36 motorer och vissa Delphi Fuel tryckregulatorer kan uppleva en hög nivå av bränsleläckage som kan låta bränsle in i insugningsröret . Tillverkaren rapporterar att om motorn inte startar när vevas , kan bilen slå tillbaka från regulatorn bränsleläckage .
Konsekvens

Om Bonneville slår bakut , intaget grenrör kan spricka . En bristning kan orsaka bränsleledningen och insprutare för att förflytta , vilket leder till ett bränsle bly eller brand som kan leda till personskador eller skador på egendom .
Solution

ta berörda fordon till auktoriserade återförsäljare för att få ett nytt bränsle tryckregulator installeras . Ring NHTSA eller tillverkaren med VIN numret av fordonet för att kontrollera att det återkallades , om så är nödvändigt , eller ta reda på var att ta bilen gratis reparation .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74628.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.