Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ställa Solid Nitar

Solid nitar skiljer sig från blindnitar gemensamma för byggande och reparation. Blind nitar har en cylindrisk kropp och ett mittstift. Blindniten snedvrider när du drar stiftet med en nit pistol. Den snedvridning binder niten i ett hål. Fasta nitar har en solid kropp och inget stift. Att förvränga kroppen av niten håller den på plats - liknar en blindnit. Kroppen av en fast nit snedvrider under tryck. Installera en solid nit korrekt skapar en stark, vattentät koppling. Saker du behöver
Borr satt
Borrmotor
Måttband
hand nit kompressor
Visa fler instruktioner
1

Mät diametern på nitkroppen med ett måttband.
2

Vrid den räfflade skruven på den övre käken av en hand nit kompressor. Dra de två handtagen på verktyget isär. För den övre käften hos kompressorn framåt för att exponera kompression munstycket. Dra dynan från kammaren. Skjut ett munstycke likvärdig storleksfördelning av niten in i kammaren.

För den övre käken bakåt för att fånga munstycket. Dra tummen skruven. Vrid den undre formen moturs för att ta bort den från verktyget. Vrid rätt storlek munstycket medurs för att trä den i den nedre käken av verktyget.
3

Välj en borrkrona från en borrkrona inställd matcha den uppmätta diametern på niten kroppen. Säkra borren i chucken på en borrmaskin.
4

Rikta in bitar av material som kräver niten.
5

Borra ett hål genom alla delar av material med borrkronan. Borra långsamt för att hålla värme till ett minimum. Stark värme orsakar en borr till tråkig.
6

Skjut den smala änden av en fast nit genom det borrade hålet. Dra i handtaget på hand nit kompressorn isär för att öppna sina käftar. Rikta den övre och nedre dör med fast niten. Pressa handtagen i verktyget tillsammans för att ställa in fast niten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73442.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.