Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar ljuset i mitten Overhead Console för en Dodge Pickup

Det finns två lampor i takkonsolen av Dodge Ram Pickup. Dodge hänvisar till dessa som läslampor och de båda använder en 168 glödlampa, kan erhållas från någon auto-delar butik eller från Dodge återförsäljare. Dessa två lampor, medan inte ett krav i lastbilen, kan vara användbart när din passagerare behöver lite ljus i hytten på natten eller om du behöver stanna och läsa en karta på en mörk väg. De kan ändras snabbt och lökarna är mycket billigt. Saker du behöver
Tunn, platt verktyg eller skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två linserna läslampa i takkonsolen för din lastbil. Sätt i en lång, tunn-bladig verktyg i ytterkanten av linsen mellan konsolen och objektivet. En tunn, platt skruvmejsel fungerar bra här.
2

Bänd ut på verktygets handtag, trycka på fliken på insidan av linsen i något, samtidigt som du drar den nedåt. Var försiktig så att du inte tillämpar så mycket press att du bryter fliken eller konsolen.
3

Leta lampan under linsen och dra ut den ur lamphållaren. Släng den gamla glödlampan och sätt dit en ny 168 lampa i dess ställe, och se till att lampan sitter fast i sockeln.
4

Höj linsen i läge mot takkonsolen, skjuta upp det tills det snäpper på plats. Du kan behöva tillämpa lätt tryck mot fliken på objektivet för att skjuta den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72444.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.