Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man flyttar en bil med en död Starter

När du sätter nyckeln i bilens tändning och bilen inte startar, kan du börja se dollartecken. Kostnaden för att reparera din bil är en omedelbar oro, och kostnaden för bogsering av fordonet snart följer. Om din bils starter har misslyckats, kan du eliminera de bogsering kostnaderna genom ett säkert flytta fordonet på egen hand. Genom att följa några enkla steg kan du bogsera bilen till lämplig plats med ett enkelt bogsera rem. Saker du behöver
Tow
rem
Visa fler instruktioner
1

Be en vän eller familjemedlem med en tung lastbil kan bogsera last för att flytta din bil . Lastbilar och stora terrängbilar rekommenderas.
2

Fäst ena änden av linan remmen krokar eller hål i den främre ramen på din bil. Fäst inte banden till det rikligt av bilen som din stötfångaren inte klarar dra av linan och kan skadas.
3

Fäst andra änden av linan remmen på baksidan av lastbil eller SUV gör bogsering. Loop eller krok remmen på dragkrok mottagaren på fordonet, inte stötfångaren.
4

Slå på varningsblinkersen på båda fordonen att signalera andra förare att sakta ner och hålla försäkrade tydligt avstånd. Tilldela en person att driva det dragna fordonet med döda starter. Även om bilen inte kan köras, måste någon styra fordonet och bromsa när man stannar.
5

Sälj bil bogseras i "Neutral". Kör långsamt och undvika upptagna vägar. Se till att ledningen fordonet tillåter svarvning och stopptid för det dragna fordonet, för att undvika en kollision. Kör försiktigt och undvik racketen på bromsarna, vilket kan orsaka att remmen jerk lös (se referens en).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75699.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.