Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en bils backspegel

Du är i trafikkaos trafik under en av de varmaste dagarna på året och helt plötsligt ser det i ögonvrån. Backspegeln studsar mittkonsolen. Du är kvar för resten av dagen utan möjlighet att se bakom dig. Du har aldrig riktigt märker hur mycket du använder en backspegel tills du inte har det längre. Om du har hittat dig själv i den här situationen, har du funderat säkert om det bästa sättet att fixa det. Saker du behöver
svart markör
Glasrengöringsmedel
Scraper
Vindruta lim
Star skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort metallstycke som används för att montera spegeln på vindrutan. Vanligtvis är det hållit på spegeln med en stjärna skiftnyckel. Men i vissa fall kan du behöva en skruvmejsel eller insexnyckel, beroende på vilken modell av din bil.
2

Skrapa metallfäste bit ren från gammalt lim med en metall skrapa. Om resten inte kommer att skrapa bort med en skrapa, använd sandpapper som en alternativ metod. Addera 3

Linje metallen monteringsstycke upp med limrester på vindrutan. Med hjälp av en svart markering, spåra metallmonteringskonsol bit. Detta kommer att säkerställa att du montera metallstycke på samma plats. Låt markören torka innan du fortsätter.
4

Skrapa gamla limmet bort av vindrutan med en metall skrapa. Skrapa inte bort den svarta markeringen. Torka eventuella rester bort med fönsterputs. Återigen, vara noga med att inte torka markören bort av glaset.
5

Limma metallfäste bit till vindrutan. Generellt måste du hålla plattan mot glaset för bara några minuter, men avser riktningar vindruta lim för torktider.
6

Torka svart markering bort från vindrutan med fönsterputs. Det bör lossna lätt, men om den inte använder nafta.
7

Montera backspegeln till metallmonteringskonsol bit. Den ursprungliga hårdvaran kan användas för att montera spegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71686.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.