Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Att beställa en nyckel Replacement Bil

Bil viktigaste ersättningen är förvånansvärt dyrt. De flesta knappar har en elektronisk transponder chip som skickar en exklusiv signal till en dator i tändningslåset. Den signalen är nödvändig för aktivering av startmotorn. Den ersättande nyckel måste matcha bladet design och transponder signal för att kunna för att starta bilen. Få en ersättare nyckel installeras av en återförsäljare eller låssmed om din bil nycklar försvinner. Instruktioner
order från en låssmed
1

Ring först för att be om en bilnyckel för din specifika modell och se till låssmed är kvalificerad att installera nycklar transponder chip. En låssmed skulle kunna replikera vissa tangenter modell bil men inte andra.
2

Se till låssmed ska kunna programmera tändmodulen att reagera på den ersättande nyckeln efter att konstruera den.

3

Se till att du testar flera gånger på knappen innan du kör iväg. Addera Order från generalagenten
4

Hitta en återförsäljare som säljer bilar av din make.
5

Ge återförsäljaren ramnumret för nyckelblad replikering.
6

Ta bilen till generalagenten för att få tändningen programmerad till ny transponder chip när bilnyckeln levereras till återförsäljaren.
beställa online
7

Flera webbutiker kan göra bilnycklar för olika modeller, och du kan hitta några alternativen i avsnittet "Resurser". Se till att modellen du kör är noterat på webbplatsen.
8

Ge vilka krav på ordning frågeformuläret. När du får den med posten
9

, ta nyckeln och bilen till en återförsäljare eller kvalificerad låssmed för att få tändningen programmerad att reagera på den nya nyckeln.
Gör det själv
10

Spara pengar genom att köpa en begagnad transponder nyckel med tändmodulen och dator programmerad till signalen.
11

anlita en kvalificerad bil tekniker för att ersätta tändmodulen och datorn. Beställa en ny nyckel från återförsäljare som har ett blad för att matcha dörrar och tändning cylinder.
12

bort transponder chip från återförsäljaren tangenten och ersätt det med transponder chip från begagnade delar set. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71583.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.