Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar Bil Repor

Även de människor som går ut ur deras sätt att skydda sin bil kan fortfarande sluta med några repor på sina fordon. En nyfiken djur, en förare som blir lite för nära, eller barn som leker i närheten av bilen kan alla orsaka repor. När din bil blir repig kan du antingen ignorera det eller reparera den själv. Om du väljer att reparera det, ser du att det är en ganska lätt jobb. Saker du behöver
diskmedel
Varmt vatten
Dry dukar
skokräm
fint sandpapper
Rubbing
bilpolish
Bilvax

Visa mer instruktioner
1

Blanda en liten mängd diskmedel med varmt vatten. Doppa en mjuk trasa i blandningen och gnugga den på bilen och runt grunden för att rengöra området. Du vill se till att du tar bort så mycket skräp som möjligt för att göra ditt jobb lite lättare.
2

Gnid en liten mängd skokräm direkt på scratch så att du kan se var de skrapmärken är . Sand det översta lagret av färg utanför bilen med en fint sandpapper. Gnid direkt mot repor tills du kommer ner till nästa lager av bilen.
3

Torka området med en ny duk, och se till att helt torka området innan du fortsätter. Använd gnugga förening att polera området. Helt enkelt placera föreningen direkt på en torr trasa och gnugga den på området, med en cirkelrörelse.
4

Ta bort alla spår av föreningen med annan torr trasa. Tvätta området med varmt tvålvatten tills du tar bort alla spår av föreningen. Det kan reagera negativt med de andra produkter som du behöver för att sätta på din bil.
5

polska området med bil polish i matchande nyans till bilen och sedan polera området torrt. Detta är din chans att se över fordonet och se till att du har fått alla repor off. Då kommer du vill täta bilen med bilvax. Detta skyddar din bil och håller skrapmärken repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70989.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.