Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hittar O2 sensorer på en 2008 Softail Deluxe

Din 2008 Harley Softail Deluxe har både en primär och sekundär O2-sensor. Den primära O2-sensorn är placerad under eget plasthölje, monterad på framsidan av motorn. Den sekundära O2-sensor är ansluten till kabelnätet, som ligger till höger om oljetanken på höger sida av cykeln. Komma åt din motorcykel O2 sensorer kan vara nödvändiga för att utföra olika elektriska eller motor modifieringar. Saker du behöver
kryssmejsel
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna på baksidan av säte. Skjut sätet bakåt, och ta bort den från cykeln. Under sitsen är batteriet, samt olika delar av motorn ledningar. Använd en kryssmejsel för att koppla bort den negativa batterikabeln för att förhindra oavsiktlig kortslutning.
2

Ta bort plasten primära O2 sensor lock, monterad på framsidan av motorn. Detta säkras genom en plast klämma som kan ångras genom handen. Under plastkåpan är en svart fast plugg, vilket är den primära O2-sensor.
3

Sök längs den högra sidan av motorcykeln för den sekundära O2-sensor. Det ligger precis till höger om oljetanken, monterad strax ovanför avgasrören. Den sekundära O2-sensor ser exakt ut som den primära sensorn, och ansluts till motorns kabelstam, undangömt i chassiramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75252.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.