Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med Lexus GX470

GX 470 är en av de tre stadsjeepar som erbjuds av Toyotas lyx namnskylten, Lexus. Fordonet placeras i mitten av den mindre RX och full-size LX i allt från storlek till priset. Det gick Lexus line-up 2003 och är nu i sin första generation. Air Conditioner

Några Lexus GX470s kan ha problem med luftkonditioneringen systemet. I vissa fall (särskilt de från 2003 till 2006 års modell) i A /C inte får svalna tillräckligt, det krävs olika delar som ska markeras för reparation. Några 2004 bilar kan behöva expansionsventilen ersätts till följd av knäppa eller knäppande ljud från bakre ventilationsaggregatet.
Dörrar

bakdörren på vissa fordon kan bli svåra att öppna, och detta kräver en omgjorda låsaggregat som ska installeras. Också, omgjorda fotsteget clips finns att byta lösa delar. Addera ditt avgassystem

Med några Lexus GX470s, kan överdriven svavel avges från avgaserna. Detta kan elimineras genom omprogrammering av datorn motorstyrningen och ersätta katalysatorn. Problemet är akut i 2003 och 2004 fordon.
Speglar

Vissa Lexus GX470s kan uppleva misslyckande för de yttre backspeglarna att återvända till sitt minne position. Detta skulle kräva en reviderad spegel ställdon.
Fjädring Noise

Vissa Lexus GX470s kan uppleva viss fjädring buller, oftast en clunking ljud bakifrån när fordonet är på väg att ett stopp. Detta kan elimineras genom installation av en reviderad drivaxel. Se upp för detta problem, särskilt om det är av 2003 eller 2004 års modell.
Vattenläckor och Windows

Några 2003 och 2004 Lexus GX470s kan uppleva vattenläckor i höjden kontroll kompressorn solenoid. Detta kan fixas med installation av n förbättrad kompressor montering. Några 2003 bilar kan behöva driva byta fönster switch grund fönstren bara kunna öppna halvvägs.
Slutsats

Lexus GX470 bär Toyota /Lexus stämpel tillförlitlighet, och det är inte särskilt snål på funktioner. Men ha i åtanke att det GX470 in på marknaden lite innan crossover SUV blev populär, så det kanske inte har några lyxiga funktioner som vissa nyare konkurrens besitter Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71418.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.