Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort Ventillocken på en 1996 7.3 Diesel?

Ventilen omfattar sitta på toppen av cylinderhuvuden, och tar bort dem kommer att ge dig tillgång till ventilerna, fjädrar, vipparmar och stötstänger på 7,3- liters Powerstroke Diesel. Den 1996 7,3-liters var en valfri motor i Ford F250 och F350 Super Duty lastbilar serien. Motorn är mycket tålig och har ett bra vridmoment band, gör det möjligt att dra tunga laster med liten eller ingen stress till motorn. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Ford lastbil och lokalisera den negativa änden batterikabeln på batteriet terminalen. Lossa spännskruven på batterikabeln änden med en skiftnyckel och sedan ta bort kabeln från batteriet och flytta det åt sidan, isolera den från batteriet.
2

Leta monteringsskruvarna längs omkretsen av ventilen täcker på toppen av motorn. Det finns åtta av dem på varje ventilkåpan.
3

Ta bort de åtta fästskruvar, en i taget, med en hylsa och spärrskaft. Ställ in skruvarna åt sidan som du kommer att behöva dem senare.
4

Skjut en spatel eller annan plan, hård verktyg under kanten av ventilkåpan och bänd kåpan loss från huvudet. Lyft ventilkåpan rakt av topplocket och ställ den åt sidan. Upprepa proceduren på den andra ventilkåpan om du tar bort båda locken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72929.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.