Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort fälgar från däck

Att få en punktering på vägen är ingen dag på stranden. Om du har tur nog - eller smart nog - att ha ett reservdäck i bagageutrymmet, behöver du inte oroa dig för höga kostnader och komplikationer för bogsering. Men så småningom kommer du att behöva byta punktering med en ny. Många mekaniker ladda allt från $ 10 till $ 20 bara för att ta den gamla gummibana från fälgen. Du kan ta bort däcket själv, men med några verktyg och lite tid. Saker du behöver
Tire wrenchValve stamceller removerTwo bräckjärn, bända barer eller stora flathead screwdriversPiece av trä, ca 10x4x4 inchesHeavy-duty handskar
Visa fler instruktioner
1

Placera din bil på en jackstand. Om däcket är fortfarande fäst, skruva åt muttrarna med ett däck nyckel och ta bort däcket.
2

Lay däcket öppet på marken.
3 < p> Placera remover ventilskaftet över däckets ventilspindeln. Demontera ventilspindeln.
4

Sätt en fot på varje sida av däcket. Trampa inte på fälgen. Hoppa upp och ner tills däckvulsten lossnar från fälgen. Detta bör inte ta mer än en minut.
5

Placera din nyfikna enheten mellan läppen av däcket och fälgen. Bänd däcket läpp över kanten. Detta kan vara långsam i början, men ju mer du bända loss, desto lättare resten kommer att lossna.
6

Vänd på däcket över och plats i mitten av fälgen på din block av trä. Tryck ner på motsatta sidor av däcket med händerna. Du kan behöva använda din nyfikna enheten igen, men däcket kommer att lossna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71168.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.