Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder Epoxi för Aluminum Repair

Skapa en permanent reparation på skadad aluminium allmänhet kräver svetsning. Svetsning aluminium är en uppgift lämnas till proffs. Om du inte vet hur man ska svetsa aluminium, är utrustningen dyr att hyra och inte kostnadseffektivt för mindre reparationer. Reparera aluminium med epoxi är kostnadseffektivt och enkelt. Du måste använda en epoxi som är aluminium-baserade för att säkerställa att den obligationer korrekt till ytan av aluminium. Saker du behöver
Rena trasor
Avfettning
rengöringsmedel 60-slippapper
aluminium epoxy
Visa fler instruktioner
1

Torka av yta av aluminium för att säkerställa att det är torrt och sedan spraya ytan av aluminium med avfettning rengöringslösning.
2

Torka av avfettningsmedel från ytan av den skadade aluminium med en ren trasa. Inspektera ytan av aluminium för att säkerställa att den är ren. Upprepa steg ett och två om du märker att aluminium är inte ren.
3

putsa av aluminium med 60-slippapper för att skapa en bra bindning yta för aluminium-epoxy .
4

Torka av scuffed området med en ren trasa för att avlägsna metallspån från ytan.
5

Blanda aluminium epoxi. Du måste se till att de aluminiumpartiklar helt inbäddade i epoxiharts. Om du använder en pinne aluminium epoxi, blanda enligt anvisningar från epoxi förpackningen.
6

Applicera den blandade epoxin den repig yta aluminium. Kontrollera att aluminium epoxi har en yta dubbelt så stor som det skadade området av aluminiumet.
7

Låt aluminium epoxi härda som rekommenderas av tillverkaren.
8 < p> Slipa epoxi med 60-slippapper för att blanda reparationen i ytan av aluminium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71741.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.