Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att inspektera och reparera en bil Assembly Front End

Allas bil kommer att bryta ner på en gång eller annan. Vissa bilar kommer att vibrera, andra kommer att göra banging ljud. Detta skulle kunna tyda på ett problem med den främre änden montering. Det är svårt att veta vad som händer med den främre delen av bilen. Här är några steg på hur man kan inspektera och reparera en bil församling front. Instruktioner
1

Placera fordonet säkert på en lyftanordning eller stötta upp med en domkraft. Se till att säkra bilen så att den inte rullar bakåt eller faller bort av vinsch eller domkraft. Se till att bilen är minst 1 cm från marken.
2

Kontrollera däcken. Titta på slitbanan på däcken. Vrid framhjulen långsamt. Om slitbanan är dåligt på insidan och utsidan delar av däcket, kan kammaren inställning eller tån inställningen vara vad som orsakar den främre änden problemet.
3

Skaka däcket försiktigt. Var ytterst noga med att du inte skaka den för hårt eller bilen kan ramla av uttaget. Om det finns en hel del spel i däcket när du skakar det eller om det skramlar, då däck stavarna kan orsaka den främre änden problemet.
4

Notera eventuella lösa bogserbåtar i upphängningskomponent. Lösa bogserbåtar kan också orsaka din bil att buller från den främre aggregatet.
5

Granska delar för rätt smörjning och installation. En dålig installation eller bristande smörjning kan orsaka många problem med en front montage på alla fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70972.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.