Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en cylinder Clutch Master i en 1994 F150

Tidiga bilar utnyttjade mekaniska kopplings-system med flera kabel och anslutningar koppling. Dessa mekaniska koppling system hade många problem, som kräver frekvent justering av kopplingen församling. Det var också svårare för fordonsföraren att inkoppla och urkoppla kopplingen under fordonets drift. De efterföljande hydraulisk koppling system erbjuds mer pålitlighet och användarvänlighet, och krävde mindre underhåll för att hålla fordonet i drift. Det hydrauliska kopplingssystem fungerar liknar det hydrauliskt bromssystem, men det finns fortfarande mekaniska komponenter som används på sändningssidan i hydraulkopplingen systemet. Byta cylindern koppling master kräver gemensamma verktyg och grundläggande bilreparationer kunskaper. Saker du behöver
platt skruvmejsel skiftnyckel
Socket och uttag
Spetstång
Visa fler instruktioner
koppling huvudcylinder Borttagning
1 < p> Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri.
2

Bänd upp kopplingspedalen stången pedal push, hållarstiftet och bussning, med hjälp av en platt skruvmejsel. Kopplingspedalen tryckstång, hållarstift och bussningen är placerade inuti fordonet, på toppen av kopplingspedalen.
3

Lokalisera förreglingsströmställaren kontakten inne i bilen, på toppen av kopplingspedalen. Tryck in de två flikarna på sidan av kontakten. Dra kontakten isär.
4

Ta bort de två huvudcylindern fäste muttrarna, med hjälp av en hylsnyckel och uttag. Ta bort fästet. De kvarhållande muttrar och hållare är placerade på toppen av kopplingspedalen, inuti fordonet.
5

Lokalisera cylindern koppling master på höger sida av motorrummet, mot brandväggen.

6

Leta kopplingen röret som går från huvudcylindern till slavcylindern på transmissionen. Ta bort de två klämmorna som håller fast kopplingen röret till huvudcylindern, med hjälp av spetstång. Dra kopplingen röret från huvudcylindern.
7

Dra cylindern koppling master bort från motorutrymmet brandväggen tills monteringstappar rensa brandväggen. Vrid koppling huvudcylinder ¼ varv moturs för att rensa förreglingsströmställaren och dra enheten ur motorrummet. Addera koppling huvudcylinder Installation
8

in de två låsmutter dubbar på nya koppling huvudcylinder genom brandväggen i motorrummet.
9

Placera huvudcylinder fästet på huvudcylindern dubbar inuti fordonet. Montera de två fästmuttrarna på huvudcylinder dubbar. Dra åt muttrarna, med hjälp av en hylsnyckel och uttag.
10

Skjut kopplingen röret på koppling huvudcylinder och installera de två klämmorna, använder nål-tång.
11

Skjut förreglingsströmställaren i kontakten längst upp kopplingspedalen inne i fordonet.
12

Montera bussningen i kopplingspedalen tryckstången och säkra kopplingspedalen på tryckstången med lastappen, använder nål-tång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72352.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.