Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Att sätta en E-ring på en John Deere

En E-ring, även kallad en E-klippet är en metallklämma som placeras på de två främre däcken på din John Deere traktor eller gräsklippare. Syftet med klippet är att hålla framhjulen till axel spindlar av traktorn. Även dessa kommer redan att vara på din traktor efter att köpa den, kan du ersätta en saknad E-ring, eller byt ut slitna eller skadade och kära. Verktyg

Innan du kan väl byta ut en E-ring, behöver du båda låsringstången och en skruvmejsel för att dra åt och säkra e-ringen till din John Deere produkt. Dessutom behöver du ett företag utfärdat plastlocket som kommer att placeras på toppen av E-ringen för att hålla den skyddad från korrosion och andra hårda element. Du behöver också själva E-ring.
Byta en saknad E-Ring
start på

genom att lokalisera mitten av navkapseln av däcket du vill placera en E-ring på. Det kommer att finnas ett hål där locket på ringen bör vara. Använd fingrarna för att placera E-ring tätt in i utrymmet som ansluter axeln spindlarna till framhjulen på fordonet. När den är på plats, helt enkelt rotera den medurs tills den sitter. Du kan använda antingen låsringstången eller en skruvmejsel för att dra åt ringen vidare. När ringen är tät, placera plastlock på toppen av det, låsa den på plats för att förhindra slitage.
Ersätta gamla E-Rings

Om du planerar att byta ut din gamla e-Rings, måste du först ta bort de som antingen har slitna eller rostiga. Efter avlägsnande av skyddande plastlocket av en E-ring, ta ett par låsringstången. Du hittar två lundar bredvid E-ringen. Placera ändarna av tång i dessa spår och pressa att smälla E-Ring ut. Fortsätt som du gör för att ersätta en saknad E-ring.
Försiktighet

ersätta en E-ring på din traktor är en relativt enkel procedur, är det viktigt att Använd lämpliga säkerhetsåtgärder när du arbetar med tunga maskiner. Se alltid till din John Deere traktor eller gräsklippare stängs av medan du arbetar med den. Även om E-ringen är inte en elektronisk eller motoriserad del av traktorn, kan maskinen flyttas ändå oväntat, potentiellt skada dig och någon annanstans i närheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75770.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.