Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hitta Auto påminner

Bilar återkallas av många skäl . Det kan vara ett mekaniskt problem eller kanske en säkerhetsfråga . Om en bil återkallas , är det att föras tillbaka till en auto återförsäljare som skall fastställas . Det finns flera sätt som du kan ta reda på om din bil har återkallats . Instruktioner
1

får ett vykort från tillverkaren . När en återkallelse utfärdas , kommer varje person som är på filen som äger det återkallade fordon skickas ett kort med uppgifter om orsaken till återkallelsen . Det kommer också att ge dig information om hur du får bilen fast .
2

Besök en automatisk webbplats för att visa en lista över återkallelser . Företag som Motor Trend hålla en aktuell förteckning över auto minns .
3

Kontrollera med National Highway Traffic Safety Administration . Denna organisation undersöker och rapporterar eventuella brister i fordon .
4

Ring tillverkaren av fordonet eller besök deras hemsida . Avdelningen för kundservice kan låta dig veta om eventuella påminner påverkar ditt fordon .
5

Ta bilen till en återförsäljare serviceavdelning . Om du misstänker att din bil kan ha ett återkallande , kan serviceavdelningen kontrollera chassinumret mot sina register . Vissa återkallelser kan endast berör ett litet antal bilar i en viss modell .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70918.html

Previous: No
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.