Hur får man ut luften ur ett Volkswagon Beetle Kylsystem

Ibland kan en Volkswagen Beetle överhettas. Om detta är en vanlig företeelse, kan det innebära att bilens kylsystem behöver fyllas på. Men kan du inte fylla på kylsystemet genom att bara hälla i ny kylvätska, eftersom detta kommer att fälla luftbubblor i systemet. Du måste få ut luften ur en Volkswagen Beetle kylsystem för att stanna motorn från överhettning och framgångsrikt fylla på kylvätska reservoarer. Saker du behöver
vakuumhjälp verktyg (t.ex. Johnson Airlift Kylvätska påfyllnadssats) Air compressor1 gallon nya coolantBucket2 1-gallon tom vatten jugsPetroleum gelé
Visa fler instruktioner
1 < p> Häll 1 liter kylvätska i hinken. Blanda med 1 liter rent vatten. Töm blandningen av kylvätska och vatten i de tomma vattendunkar.
2

Anslut kompressorn till en strömkälla. Anslut ena änden av vakuumhjälp verktyget till kompressor.
3

Rub vaselin på den konformade plugg av vakuum bistå verktyget. Sätt den belagda kontakten i Volkswagen Beetle kylvätskebehållaren. Den vaselin hjälper försegla kanterna på kontakten för att förhindra luft från att fly eller in i reservoaren.
4

Slå på kompressorn och låta vakuumhjälp verktyget sug kylsystemet. TITTA PÅ vakuumhjälp verktygets mätare för att se till att trycket ligger kvar på 2 atmosfärer. Detta kommer att få någon instängd luft ur Volkswagen Beetle kylsystem.
5

Sätt i filtret ände vakuumhjälp verktyget i första kanna vatten och kylmedel. Öppna vakuum kontakten så att blandningen av kylvätska att strömma in i reservoaren. När kannan är tom, återställa vakuum pluggen och in filtret änden av verktyget i den andra kanna. Låt denna kanna att tömma in i reservoaren, alltför. Kylsystemet har nu en fräsch blandning av kylmedel utan några luftbubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69300.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.