Mercedes-Benz huvfäste Felsökning

Mercedes-Benz fordon använder en tvåkomponentsystem huvfäste . Den första utgåvan av spärrhandtaget åstadkommes genom att dra en frigöringsarm inuti fordonet. Ett andra handtag , huven fångsten handtaget , ligger externt och frigör huven själv. Problem med systemet kan åtgärdas genom att följa några enkla steg . Instruktioner
1

Dra den inre spaken igen om du inte kan öppna huven med den yttre huven fångsten handtag . Den externa huva fångsten handtaget fungerar inte den inre spaken dras först . Du kan hitta den inre spaken till vänster om ratten , precis ovanför foten väl .
2

Dra huvan fånga handtaget utåt från kylargrillen om huvfäste inte kommer att öppna huven . Du ser huven fånga hantera i den högra halvan av radiatorn några jalusierna ner från toppen . Dra den utåt så långt det går och lyft kåpan underifrån . På många fordon av märket Mercedes , är kylargrill delen av huven , så ta tag i huven under kylargrillen för ett bra grepp . Addera 3 p Om spärren inte kommer att fånga , stänga hood genom att låta den sjunka från ca 8 inches . Huven behöver en fast, gravitation -driven stängning för huven spärren för att fungera korrekt. Om huven höjs en aning , är spärren inte används . Prova med att stänga huven igen med mer kraft .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67502.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.