Baksätet Kommer inte Vik ner i 2003 Saturn Ion 3/4 Door Coupe

baksätet i din 2003 Saturn Ion kan fällas ner, vilket möjliggör mer utrymme i bilen. Det extra utrymmet är nyttigt att transportera längre, mer trubbiga föremål som inte kunde passa enbart i bagageutrymmet eller baksätet fack. Genom att vika ner din Ion rygg säten, är stammen och baksäten exponerade för varandra. Dock kan problem uppstå med den fällbara mekanismen på din Saturn Ion. Upptäcka problem med ryggen platser kommer att leda dig rätt fix. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på Saturn Ion. Också öppna båda passagerardörrar. Detta gör att du kan arbeta effektivt i att upptäcka problem med dina baksäte 'fällmekanism.
2

Gå inuti din bål och titta på handtag för baksätet fällbara mekanism. Använd din ficklampa för att hitta spärren handtaget. Det det har fångats på en inre del av din stam, frigör spänningen och se om stolen kommer att vika. Dra spärren handtaget ordentligt Addera 3

. Om handtaget inte kommer att dra eller ge någon slack, då din låsmekanismen har fastnat eller låst på plats från insidan. Om din handtaget gör pull men sätet kommer inte vika, det är en annan fråga.
4

Skjut din baksätet nere samtidigt som du drar i handtaget spärren. Låsmekanismen på spärren låser på plats omedelbart, även innan stolen har justerats. Detta kan bero på många orsaker, inklusive, men inte begränsat till, överdriven användning och slitage, eller din Ion s ram flytta på grund av en olycka.
5

sitta på baksätet i din Ion. Om spärren och sätet vika något, men stolen kommer ändå inte vika, kolla längs globlinjen av din plats för ett föremål som kan försvåra vikningsverkan av din baksätet. Kontrollera sidorna och områden närmast dörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67383.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.