Boggifjädring Problem

En bils upphängningssystem består av de olika stötdämpare och fjädrar som ansluter chassit till axlarna. Beroende på märke och modell av din bil, kan den bakre upphängningen innehålla valfritt antal specifika delar som kan slitas ut eller gå sönder. Slitna stötdämpare

Stötdämpare hjälpa dämpa vertikala rörelse, de hjälper frigöra den energi som byggts upp i bilens fjädrar. Slitna bak-chocker kan orsaka läckage, bottna, överdrivet studsande efter att ha kommit till ett stopp och "clunking" ljud över gupp. Addera Slitna Struts

Några av större komponenter i bilens fjädringssystem är stagen, dessa stöder chassit medan den absorberar både horisontell och vertikal chock. Symtom på en sliten bakre fjäderben inkluderar onormal bak-däckslitage, onormala vibrationer bakifrån bakre "clunking" ljud, överdrivet studsande över gupp och oljeläckage.
Slitna /brutna fjädrar

Fjädrarna finns med fjäderben, och även stödja chassit. Om en bakre fjäder är sliten eller trasig, kommer din bil sag märkbart mot den sida av dåliga våren. Detta leder ofta till hantering av problem och en obekväm rida.
Slitna /Lösa Bussningar

Suspension bussningar huvudsak gummiskivor som ger ett extra lager av isolering från upphöjningarna vägen. De vanligaste tecknen på lösa eller slitna bakre bussningar är överdriven väg buller och en bakre "clunking" brus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66917.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.