Partihandel Auto Diagnostic Tools

Du kör din bil och motorn tänds. Din första tanke är att ta bilen till mekaniker och du suckar på alla problem detta förebådar. Men med automatisk diagnostiska verktyg, kan du ofta hitta problemet själv. Med dagens förbättrade omborddiagnos, är allt du behöver göra är ansluta ett diagnostiskt verktyg i hamnen nära mittkonsolen, och din bil kommer att skicka den information du behöver för att verktyget. Professionella verktyg

professionell auto diagnostiska verktyg inkluderar förbättrade gränssnitt för de flesta bilmärken, eller de kommer specialiserade för specifika varumärken. Du kan köpa dem grossist från de flesta biltillverkare. Dessa verktyg låter mekanikern att komma åt hundratals av bilarna system, sensorer och dubbelriktade kontroller. Professionella verktyg innefattar även prenumerationer på uppdateringar tas ut av olika tillverkare, och de är anslutna till levande data för att hjälpa mekaniker lokalisera problemet snabbt och exakt. Ett bra professionellt verktyg utför även systemtester och visar felkoder.
Fristående verktyg

Fristående diagnosverktyg är de mer grundläggande verktyg. De finns i många fordonsindustrin butiker och kan köpas grossist på Internet. Du kan lagra ett fristående verktyg i bilens handskfack eller i trunken och ha den till hands ifall din motor tänds. Bara dra bilen över någonstans eller när som helst och koppla in din diagnostiskt verktyg i. Koden om problemet tänds på skärmen. Sedan kan du leta upp koden i manualen som följer med det. Vissa fristående verktyg kommer att visa betydelsen av koderna på sin skärm. När problemet är åtgärdat kan dessa verktyg stänga även av "check engine" light.
Tools använder en bärbar

För att läsa data ström och att förstå vad det innebär, dessa verktyg kommer med en USB-sladd, som du ansluter till en dator. De är dyrare, men inte mycket större än de fristående verktyg, och de har print-out kapacitet. Skriv ut problemet koder och ta dem till din mekaniker. Detta gör att felsökning snabbare och kommer att spara några av de diagnostiska avgifter. De data som visas på skärmen kan spelas upp för att peka ut den exakta problemet. Dessa verktyg också arbeta bort från en bärbar dator, men för att få mest nytta av dem, är en PC önskvärd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66573.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.