Felsökning 2004 Chevrolet Silverado 1500 Brake Lights

Det finns tre huvudkomponenter i bromsljusen på en 2004 Chevrolet Silverado 1500: anslutningarna, lampan och säkringen. Dessa är också källan till de flesta vanliga problem med bromsljusen, och tack och lov, de har alla enkla lösningar. Felsökning bromsljusen på 2004 Silverado är en enkel process som kräver endast ett fåtal verktyg och tar inte mer än 10 minuter. Eftersom bromsljusen är viktiga för din säkerhet såväl som andra på vägen, skall de fastställas så snart som möjligt. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Ersättningslampa (1157) katalog Wrench
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Park Silverado och stäng av motorn. Öppna bakluckan.
2

Ta bort de två bakre monteringsskruvar nära svansen gate spärren. Dra ut lampan montering. Se till att alla tre kablar är ordentligt anslutna och att alla tre lampor är korrekt inkopplad. Om bromsljusen fortfarande fungerar, kan lampan behöver bytas.
3

Lossa kablaget från den översta lampan som är bromsljuset. Tryck på frigöringsspaken och vrid hylsan motsols för att ta bort den från enheten. Dra ut den gamla glödlampan ur sockeln och placera en ny lampa i sockeln. Torka den nya lampan med en ren trasa innan du installerar den. Byt uttaget i aggregatet och vrid den medurs för att låsa den på plats. Sätt tillbaka den bakre lampan montering och de två bakre skruvarna montering. Stäng bakluckan. Om bromsljusen fortfarande inte fungerar, kan det finnas ett problem med säkringen.
4

Öppna huven på Silverado. Använd en skiftnyckel för att koppla bort den negativa polen på batteriet kopplar sedan den positiva terminalen.
5

Lyft locket av under-huven säkringsplint förarens sida av fordonet. Leta säkringen märkt "STOP LP." Detta är den stopplykta säkringen. Om metallstav inuti är trasig, har det gått en säkring ut och bör ersättas med en säkring med samma amperetal. Håll säkringen mellan tummen och pekfingret och dra ut den. Placera den nya säkringen i säkringshållaren blocket. Sätt tillbaka locket på under-huven säkringsblock och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65828.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.