Felsökning Malibu Lights

Den Chevy Malibu är en klassisk amerikansk muskelbil. Under åren har det gått igenom många olika inkarnationer innan du gör en "comeback" i form av prestanda under 2009. Liksom varje fordon, dock behöver Malibu regelbundet underhåll. Belysning i Malibu är ett av de områden som är mycket lätt att felsöka - allt du behöver är rätt kunskaper. Saker du behöver
Platt-mejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om säkringarna är blåst. Under dash är ett gruppcentralen. Öppna gruppcentralen genom att vrida frisättning medurs och dra ner på gruppcentralen. Lokalisera säkringen avdragare och placera tänderna under slutet av säkringarna för lamporna. Dra varje ut och kolla om de är poppade. Eventuella säkringar måste ersättas med samma ampere säkring som originalet.
2

Kontrollera om lamporna är blåst. Lamporna i din Malibu kan lätt tas bort genom att bända på linsskyddet med en platt-mejsel och dra ut glödlampan ur lamphuset. Kontrollera om tråden bränns eller trasig. Eventuella skadade lampor behöver bytas.
3

Öppna huven och lokalisera ledningar för strålkastarna. Inspektera ledningarna för att se om det finns några slitna kablar. Alla skadade ledningar här måste servas av en licensierad mekaniker.
4

Koppla den elektriska kontakten kör till glödlampan bostäder. Ta bort lampan genom att vrida det moturs och dra ut glödlampan rakt ut ur huset. Om tråden är skadad, byt ut glödlampan. Glödlampan artikelnummer är på botten av lampan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64065.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.